OBJAVITE

LUCIUSVitez

O nama


Poduzeće LUCIUS d.o.o. , osnovano je u Vitezu 2013 godine, a sa namjerom da se bavi posredovanjem, trgovinom, demontažom. Daljnjim razvojem poduzeća specijalizirali smo se za zbrinjavanje električnog i elektronskog otpada.

Usporedno sa razvojem reciklažne djelatnosti, razvijali smo i djelatnost prodaje industrijske opreme i strojeva, gdje smo se na tržištu nametnuli kao ozbiljno poduzeće čiju su profesionalnost i raznolikost ponude prepoznali mnogi zadovoljni kupci.

Razvoj poduzeća je ujedno potaknuo potrebu otvaranja novih radnih mjesta pa se možemo pohvaliti činjenicom da smo sa početnih 5 zaposlenika u šest godina uspjeli zaposliti još 26 novih od čega 12 u protekloj 2018 godini.

Vođeni pozitivnim rezultatima i željom da osiguramo nova radna mjesta i svjetliju budućnost za naše mlade,  u 2018 godini odlučili smo se za proširenje radnog prostora za reciklažu a ujedno i prodajnog prostora.

U novoizgrađenim i moderno opremljenim halama trenutno raspolažemo sa 2500 m2 prostora za poslove recikliranja i 1500m2 prostora namjenjenog za prodajnu djelatnost.Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Prikaži opcije