back
saved

LUCIUSVitez

Online prije 8 sati

Vitez

Platinum OLX shop
Medalja za više od 9 godine na OLX.ba
Korisnik je verifikovao telefon i email
Korisnik je verifikovao svoju poštansku adresu
Platinum OLX Shop
Korisnik ima uspjesno realizovanih 213 OLX brzih dostava

Poduzeće LUCIUS d.o.o. , osnovano je u Vitezu 2013 godine, a sa namjerom da se bavi posredovanjem, trgovinom, demontažom. Daljnjim razvojem poduzeća specijalizirali smo se za zbrinjavanje električnog i elektronskog otpada.

Usporedno sa razvojem reciklažne djelatnosti, razvijali smo i djelatnost prodaje industrijske opreme i strojeva, gdje smo se na tržištu nametnuli kao ozbiljno poduzeće čiju su profesionalnost i raznolikost ponude prepoznali mnogi zadovoljni kupci.

Razvoj poduzeća je ujedno potaknuo potrebu otvaranja novih radnih mjesta pa se možemo pohvaliti činjenicom da smo sa početnih 5 zaposlenika u šest godina uspjeli zaposliti još 26 novih od čega 12 u protekloj 2018 godini.

Vođeni pozitivnim rezultatima i željom da osiguramo nova radna mjesta i svjetliju budućnost za naše mlade,  u 2018 godini odlučili smo se za proširenje radnog prostora za reciklažu a ujedno i prodajnog prostora.

U novoizgrađenim i moderno opremljenim halama trenutno raspolažemo sa 2500 m2 prostora za poslove recikliranja i 1500m2 prostora namjenjenog za prodajnu djelatnost.